Over ons

Wat onderscheidt de Campfire group?

Vooruitstrevend. Toonaangevend. Gepassioneerd. Maak kennis met de Campfire group. Vooraanstaande producenten van mobiele kampeermiddelen die hoge ambities en kwaliteitsstandaarden met elkaar delen. Een selecte groep van bedrijven die elkaar hebben gevonden in een gezamenlijke visie en missie. Beantwoorden aan het verlangen van de moderne consument naar ultieme vrijheidsbeleving. Thuis op elke plek! Als houdstermaatschappij van drie dynamische bedrijven wakkeren wij het vuur aan. De Campfire group initieert, investeert en innoveert.

Wim van der Vorst - DGA
Maarten de Roos - Algemeen directeur

Meer weten

VACATURE
Voor onze vestiging in Utrecht zijn we per direct op zoek naar een (fulltime)
Allround Service Center medewerker m/v

Onze activiteiten

Waar lopen wij warm voor?

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe ontwikkelingen

Onze ambitie liegt er niet om. Thuis op elke plek. Kamperen 2.0 zogezegd. Mét de lusten, zónder de lasten. En dat op een maatschappelijk verantwoorde manier. Een streven dat ons uitnodigt en prikkelt om voortdurend alert te zijn op nieuwe ontwikkelingen. Als Campfire group blijven we  continu bezig om onze bedrijven nóg verder te professionaliseren. En om onze eigen merken blijvend te versterken en te vitaliseren. De Campfire group bundelt waardevolle activiteiten, stimuleert kansrijke ontwikkelingen en ontgint veelbelovende markten. Op volle kracht vooruit. De Campfire group initieert.

Wij maken mogelijk waar we in geloven

De Campfire group gelooft in eigen kracht en visie. In onafhankelijkheid. In het belang van een gezonde en solide financiële basis. Cruciaal voor innovatie. Noodzakelijk om ons marktleiderschap in Nederland te consolideren. Essentieel om ons productleiderschap in Europa te verstevigen. De Campfire group legt de lat hoog en slaat zijn vleugels uit. Met vergroting van het netwerk van eigen vestigingen en experience centers. Met synergieën van de organisatie.  De Campfire group investeert.

Wij blijven onszelf voortdurend verbeteren

Wij zijn ervan overtuigd dat alles altijd beter, slimmer en efficiënter kan. Dat geldt voor al onze producten en diensten. Wij weten ook dat vernieuwen en verbeteren begint bij jezelf. De bereidheid om te denken in oplossingen en mogelijkheden. Het vertrouwen in de kracht van samenwerking en team spirit. Zo komen we tot opzienbarende constructies, unieke designs en producten van superieure kwaliteit. Gecombineerd met hoogwaardige diensten en uitmuntende service. Alles in het teken van de ultieme kampeerbeleving voor de klant. De Campfire group innoveert.

Meer weten


Onze merken

Innovatief en compleet

Wat hebben Holtkamper en Easy Caravanning met elkaar gemeen? Ze steken elkaar naar de kroon als uiterst innovatieve ondernemingen. Gedreven om de consument die op zoek is naar kampeeravontuur op zijn wenken te bedienen. Niet zo verwonderlijk dat beide merken gerekend mogen worden tot ‘members of the Campfire group’. Hand in hand met onze Tent Trailer Centers in Boxtel, Emmen en Utrecht.

Toonaangevend in vouwwagen innovatie

Al decennia dé vouwwagen

Hoe avontuur hand in hand kan gaan met luxe, comfort en gemak? Vraag het Holtkamper. Al negentig jaar aan de top in kamperen. Holtkamper zet de toon met luxueuze en kwalitatief hoogwaardige tent trailers die uitblinken in bedieningsgemak. Vernieuwend en trendsettend. Holtkamper is groot geworden door zijn vernuftige vindingen zélf in praktijk te brengen, te testen, te patenteren en te vermarkten. Een onderneming met passie voor kamperen! Al bijna een eeuw vervult Holtkamper de droom van de moderne kampeerliefhebber. Je hebt een vouwwagen… of je hebt een Holtkamper.

Meer weten

Dé innovatie in kamperen

Het nieuwe kamperen 

Vrijheidsdromen achterna met de TakeOff

‘Easy Caravanning’ werd geboren nadat een kwartet bevlogen geesten de tijd rijp achtte voor ‘the next generation of caravanning’. Hoe het nieuwe kamperen eruit moest zien in de dagelijkse praktijk? Vrij zijn als een vogel. Gaan en staan waar je maar wilt. Uitgangspunten die leidden tot een spraakmakende innovatie in de kampeerwereld: de TakeOff. Het ontwerp van deze ‘cross-over’ combineert de voordelen van een traditionele toercaravan met die van een vouwwagen, en elimineert de nadelen. Het beste uit twee werelden. De opzetsnelheid is verbluffend en ongeëvenaard: binnen 30 seconden is de TakeOff klaar voor gebruik.

Meer weten

Gevarieerd aanbod en gefundeerd advies

Ruime keuze en goed advies

Hét verkoop- en servicepunt voor vouwwagens

De hoogste kwaliteit en de grootste keuze in vouwwagens en compacte lichtgewicht caravans. Te bewonderen in riante showrooms. Ondersteund door ultramoderne servicecenters voor onderhoud en reparatie. De Campfire group is trots op zijn Tent Trailer Centers. Verspreid over Zuid-, Midden- en Noord-Nederland, hoeft de kampeerconsument nooit ver weg. Deskundige medewerkers geven eerlijke, gefundeerde adviezen met uitgebreide demonstratie. Of de voorkeur uitgaat naar een model uit onze eigen vloot (Holtkamper, Easy Caravanning) of naar een van de talrijke andere merken: de garantievoorwaarden zijn altijd uitstekend. Kamperen begint bij een Tent Trailer Center van de Campfire group.

Meer weten

vacatures

Op dit moment heeft de Campfire group geen openstaande vacatures.

Open sollicitaties zijn altijd welkom. We horen graag over je ambities en wat je voor ons kan betekenen. Stuur je motivatiebrief en cv naar info@tenttrailercenter.nl en we nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Contact

Meer weten, ideeën uitwisselen of gewoon kennismaken?

Vul onderstaand contactverzoek in.

verstuur